Shukri Sahar – video

#ExclusiveHotFM - Shuk menyambut bayi

Nama Jihan Muse antara nama dalam senarai yang Shuk tengah fikirkan.. humm kalau min, apa kata Shuk letak je nama Nur ...

Masak Apa Tu? (2019) - Shuk Sahar X Rossalennah | Mon, Apr 15

Pasangan Selebriti: Shuk Sahar & Rossalennah ...

SISI SELEBRITI | Shuk Sahar Seram Bila Pelawak Melawak Depan Bini

Shuk Sahar Selain daripada dunia hiburan, peminat pastinya mahu mengetahui lebih info berkaitan selebriti pujaan mereka.

Shuk Sahar elak 'reply' DM Instagram, “Kalau nak boleh Whatsapp”

Nasib Shuk tak layan DM nakal gadis-gadis diluar sana. Pass dekat min okay, min single lagi!

Tahniah Shuk Dapat Anak Kedua, Kali Ni Baby Girl!

Penyampai radio Hot FM, Shuk selamat menimang cahaya mata perempuan seberat 2.7 kilogram sekitar jam 3.05 pagi tadi.

Engear Unik Ep7 - Jom Tgk Kereta Shuk Maharaja Lawak

Episod Unik kali ini agak berlainan sedikit kerana pertama kali kita akan review kereta artis malaysia. Artis ni pun unik juga ...

#GengPagiHot : Shuk ada tabung tersembunyi

Layari laman web kami di: http://www.hotfm.com.my Like & Follow kami di: https://fb.hotfm.com.my https://twitter.hotfm.com.my ...

#GengPagiHot : Shuk Bapa Mithali - Part 1

Kalau anak dah 2 mestilah terer jaga baby kan? Setakat bedung baby, kecik punya hal! Betul tak Shuk? :P Layari laman web ...

Shohar Ka Ehteram | Islamic Byan by Molana Raza Saqib Mustafai @Chishtia TV

Allama Muhammad Raza Saqib Mustafai is an (Aalam-e-Deen) Great Islamic Scholar and Founder of Idara-tul-Mustafa (A non ...

Shuk kena denda Cuci kandang kuda!

Layari laman web kami di: http://www.hotfm.com.my Like & Follow kami di: https://fb.hotfm.com.my https://twitter.hotfm.com.my ...

BBB 2019 (Minggu Akhir) : Shuk & Jihan Muse - Tak Pernah Hilang & Haram

Bintang Bersama Bintang, sebuah rancangan komedi hiburan yang menampilkan pelawak terkenal tanah air bersama artis ...

Shuk Menang RM100,000

Shuk atau Mohammad Shukri Mohammed Sahar, 33 tahun, dinobatkan sebagai juara Super Bintang Bersama Bintang (SBBB) ...

GPH Menari di atas Menara Kuala Lumpur

Layari laman web kami di: http://www.hotfm.com.my Like & Follow kami di: https://fb.hotfm.com.my https://twitter.hotfm.com.my ...

ACSON 《Jom Makan 2》[Episod 1] - 10 Gram

Tengah cari tempat untuk lepak dengan kawan-kawan? Jangan stress, mari kita discover tempat dan makanan yang paling ...

BBB (2018) | Minggu 6 | Syuk & Ayda Jebat

Program realiti komedi yang dihoskan oleh AG bersama pelawak-pelawak terkenal seperti Abam, Achey, Ajak, Issey, Mark Adam ...

Sembang Belakang : Berapa Hantaran Gegadis Sekarang?

Bila nak kahwin tu, banyak benda nak kena prepare dulu bro, lagi lagi bab nak bagi hantaran...haa jom tengok GPH dengan ...

BBB 2019 (Minggu 5): Shuk & Ayda Jebat - Kemarin

Bintang Bersama Bintang, sebuah rancangan komedi hiburan yang menampilkan pelawak terkenal tanah air bersama artis ...

Kisah SHUKRI YAHAYA & Perubahan Dulu Hingga Sekarang

Lurzan #ShukriYahaya #DuluSekarang Music by: Youtube library free music Reference: Wiki.

Random Videos:

© 2020 | Home | Support